ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Τώρα βρήκαμε τα πατήματα μας, είναι τελικός και έχουμε αυτοπεποίθηση» – Τι είπε ο Χαλένιους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Τώρα βρήκαμε τα πατήματα μας, είναι τελικός και έχουμε αυτοπεποίθηση» – Τι είπε ο Χαλένιους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (07/11, 19:55, ΓΣΠ) ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καραμπάχ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Τόμας Ντολ.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λίνους Χαλένιους…

Αναλυτικά:

Ερωτήσεις στον Λίνους Χαλένιους:

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει για τέταρτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι με την Καραμπάχ, είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά και τι διαφορετικό περιμένει:

«Όντως δεν το βλέπεις συχνά αυτό. Έχουμε μάλιστα τρία διαφορετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Αύριο όμως χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε πως παίζουν και θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για το αν θεωρεί πίεση για τον ίδιο, το ότι ο κόσμος θα περιμένει από αυτόν να σκοράρει:

«Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, έχω στόχο να σκοράρω. Αύριο όμως δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά μόνο η νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ελπίζω αύριο να έχουμε περισσότερο κόσμο. Πάντα έτσι γίνεται, στην Ευρώπη έχουμε περισσότερους οπαδούς, ελπίζω να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Ερωτήσεις στον Τόμας Ντολ:

Για το πως νιώθει που αυτό το ματς είναι ένα από τα πιο κρίσιμα:

«Νιώθω παρά πολύ καλά. Πριν μερικές εβδομάδες, δεν παίζαμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση. Τώρα όμως βρήκαμε τα πατήματα μας. Ακόμα και στον αγώνα με την ΑΕΚ που δεν νικήσαμε, είχαμε μια καλή αντίδραση. Δύο παιχνίδια με εμένα προπονητή, σκοράραμε ήδη τέσσερα γκολ απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως η Καραμπάχ. Είναι ένας τελικός αύριο, όπως ήταν και ο πρώτος μου αγώνας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και όλα είναι πιθανά για αύριο».

Για το τι περιμένει αύριο από τους παίκτες του, αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού όλοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουμε στην Ευρώπη. Παίζουμε στην έδρα μας και σε τέτοια παιχνίδια όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο. Αν κάποιος δεν έχει, τότε δεν είναι στο σωστό μέρος.

Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας αύριο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να μη δεχτούμε αντεπιθέσεις. Ο στόχος μας μετά το παιχνίδι, είναι να φτάσουμε τους τέσσερις βαθμούς.

Ο Μπεζιακ, ο Ντε Βινσέντι και ο Γιακολις δεν προπονήθηκαν τόσο πολύ με την ομάδα, αλλά επανήλθαν και έχουμε σε λίγο την τελευταία προπόνηση για να δούμε τι θα γίνει».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top