ΠΑΦΟΣ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στην Κισσόνεργα

ΠΑΦΟΣ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στην Κισσόνεργα

Ο τραυματισμός τριών προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χτες στην περιοχή Χρυσονέρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18:30 την Τετάρτη 06/11, το απόγευμα, στη λεωφόρο Χρυσονέρα στην Κισσόνεργα , αυτοκίνητο που εξέρχετο από χώρο στάθμευσης ξενοδοχειακού συγκροτήματος της περιοχής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ακολουθούσε ευθεία πορεία.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων και ο συνεπιβάτης του ενός οχήματος.

Στην σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τα τρία πρόσωπα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό,  τα δύο πρόσωπα έλαβαν εξιτήριο ενώ ο οδηγός του ενός οχήματος κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE