ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσάκωσαν 25χρονο με παράνομες ουσίες μετά από έλεγχο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσάκωσαν 25χρονο με παράνομες ουσίες μετά από έλεγχο

Νέα σύλληψη για υπόθεση ναρκωτικών διενήργησε η Αστυνομία στην Λευκωσία

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν τη Τετάρτη, 06/11 το βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, 25χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του, ανευρέθηκαν τέσσερις κυκλικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 124 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE