ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Διοικητικός παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας εμπλέκεται στην υπόθεση χρηματοδότησης ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ από την Focus

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Διοικητικός παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας εμπλέκεται στην υπόθεση χρηματοδότησης ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ από την Focus

Στο τέλος τους φθάνουν οι έρευνες των ανακριτών για την υπόθεση χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων από την εταιρεία Focus Maritime Cοrporation.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ToThemaOnline, στη διαδρομή του χρήματος που έλαβε το ΔΗΣΥ από την εταιρεία, φαίνεται να εμπλέκεται διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης. Το εν λόγω πρόσωπο έλαβε τα χρήματα, τα οποία κατέληξαν εν συνεχεία σε τουριστικό πρακτορείο.

Στην περίπτωση του ΑΚΕΛ οι έρευνες για χρηματοδότηση του κόμματος από την εταιρεία, με το χρηματικό ποσό των 450 χιλιάδων ευρώ,στράφηκαν  εκτός Κύπρου, καθώς  από ότι αποδείχθηκε έγινε έμβασμα στην Ελλάδα.

Ο ΔΗΣΥ είχε λάβει το χρηματικό ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, αν και αρχικά το ίδιο το κόμμα παραδέχθηκε ότι έλαβε 50 χιλιάδες ευρώ, τα οποία όπως ανέφερε επέστρεψε στην εταιρεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν ληφθεί σωρεία καταθέσεων από εμπλεκόμενα φυσικά αλλά και νομικά πρόσωπα, ενώ  παραλήφθηκαν πολυάριθμες καταστάσεις και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών εμπλεκόμενων εταιρειών και φυσικών προσώπων. Επιπλέον εκδόθηκαν και εκτελέστηκαν διατάγματα αποκάλυψης λογαριασμών.

Το έργο των ανακριτικών αρχών για την υπόθεση λόγω του ογκώδους ανακριτικού υλικού και της ιδιαιτερότητας του θέματος είναι χρονοβόρο και επίπονο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE