ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Διοικητικός παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας εμπλέκεται στην υπόθεση χρηματοδότησης ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ από την Focus

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Διοικητικός παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας εμπλέκεται στην υπόθεση χρηματοδότησης ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ από την Focus

Στο τέλος τους φθάνουν οι έρευνες των ανακριτών για την υπόθεση χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων από την εταιρεία Focus Maritime Cοrporation.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ToThemaOnline, στη διαδρομή του χρήματος που έλαβε το ΔΗΣΥ από την εταιρεία, φαίνεται να εμπλέκεται διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης. Το εν λόγω πρόσωπο έλαβε τα χρήματα, τα οποία κατέληξαν εν συνεχεία σε τουριστικό πρακτορείο.

Στην περίπτωση του ΑΚΕΛ οι έρευνες για χρηματοδότηση του κόμματος από την εταιρεία, με το χρηματικό ποσό των 450 χιλιάδων ευρώ,στράφηκαν  εκτός Κύπρου, καθώς  από ότι αποδείχθηκε έγινε έμβασμα στην Ελλάδα.

Ο ΔΗΣΥ είχε λάβει το χρηματικό ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, αν και αρχικά το ίδιο το κόμμα παραδέχθηκε ότι έλαβε 50 χιλιάδες ευρώ, τα οποία όπως ανέφερε επέστρεψε στην εταιρεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν ληφθεί σωρεία καταθέσεων από εμπλεκόμενα φυσικά αλλά και νομικά πρόσωπα, ενώ  παραλήφθηκαν πολυάριθμες καταστάσεις και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών εμπλεκόμενων εταιρειών και φυσικών προσώπων. Επιπλέον εκδόθηκαν και εκτελέστηκαν διατάγματα αποκάλυψης λογαριασμών.

Το έργο των ανακριτικών αρχών για την υπόθεση λόγω του ογκώδους ανακριτικού υλικού και της ιδιαιτερότητας του θέματος είναι χρονοβόρο και επίπονο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE