ΠΑΦΟΣ: Εξαφάνισαν την τσάντα 51χρονης με... ταχυδακτυλουργικά τσάντα με περιεχόμενο 5.000 ευρώ - Δυο συλλήψεις

ΠΑΦΟΣ: Εξαφάνισαν την τσάντα 51χρονης με... ταχυδακτυλουργικά τσάντα με περιεχόμενο 5.000 ευρώ  - Δυο συλλήψεις

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 29 και 24 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κοσμηματοπωλείου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε την Τετάρτη (06/11) στο ΤΑΕ Πάφου στις 15:30 το απόγευμα από 51χρονη , ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων , ότι ενώ είχε αφήσει την τσάντα της στο ισόγειο του καταστήματος της και βγήκε στο πατάρι, όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι η τσάντα της είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη η αξία των χρυσαφικών που περιείχε η τσάντα της ανέρχονταν περίπου στις 5.000 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα τα οποία παραδέχτηκαν την κλοπή και παρέδωσαν την τσάντα με το περιεχόμενο εκτός από τα χρυσαφικά τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE