Πρόωρο τέλος για αγαπημένο τηλεοπτικό show

Πρόωρο τέλος για αγαπημένο τηλεοπτικό show

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το talent show The final four του ΑΝΤ1 ανάγκασαν την παραγωγή να το τερματίσει πριν την προγραμματισμένη ώρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ελλαδικά site το Κυριακάτικο μουσικό show του ΑΝΤ1 Ελλάδος θα ολοκληρωθεί στα 10 επεισόδια, αντί για τα 12 αρχικά συμφωνημένα.

Η πολύ ακριβή παραγωγή δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την Κύπρο καθώς στον ΑΝΤ1 Κύπρου το συγκεκριμένο show τα πάει σχετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης παρά το βαρύ ανταγωνισμό που υπάρχει τις Κυριακές.

 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.