Πρόωρο τέλος για αγαπημένο τηλεοπτικό show

Πρόωρο τέλος για αγαπημένο τηλεοπτικό show

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το talent show The final four του ΑΝΤ1 ανάγκασαν την παραγωγή να το τερματίσει πριν την προγραμματισμένη ώρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ελλαδικά site το Κυριακάτικο μουσικό show του ΑΝΤ1 Ελλάδος θα ολοκληρωθεί στα 10 επεισόδια, αντί για τα 12 αρχικά συμφωνημένα.

Η πολύ ακριβή παραγωγή δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την Κύπρο καθώς στον ΑΝΤ1 Κύπρου το συγκεκριμένο show τα πάει σχετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης παρά το βαρύ ανταγωνισμό που υπάρχει τις Κυριακές.

 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE