ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

Πολύ ακριβά πλήρωσε την ταχύτητα που ανέπτυξε με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για 39χρονος οδηγό, ο οποίος θα είναι για τις επόμενες 10 ημέρες στις Κεντρικές Φυλακές, επειδή σε δρόμο της Λάρνακας κινείτο με 123 χλμ/ώρα, αντί με 50 χλμ.ώρα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξετάζοντας την υπόθεση επέβαλε –όπως σημειώσαμε- ποινή φυλάκισης 10 ημερών στον 39χρονο, ενώ τον τιμώρησε με αποστέρηση άδειας οδηγού για περίοδο δυο μηνών.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 20 Ιουνίου του 2019 κι ενώ ο καταδικασθέντας κινείτο με το όχημά του στη λεωφόρο Λεμεσού, κατευθυνόμενος προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Έγινε αντιληπτός μετά από έλεγχο ταχύτητας που έκαναν στον δρόμο μέλη της Τροχαίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE