ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

Πολύ ακριβά πλήρωσε την ταχύτητα που ανέπτυξε με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για 39χρονος οδηγό, ο οποίος θα είναι για τις επόμενες 10 ημέρες στις Κεντρικές Φυλακές, επειδή σε δρόμο της Λάρνακας κινείτο με 123 χλμ/ώρα, αντί με 50 χλμ.ώρα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξετάζοντας την υπόθεση επέβαλε –όπως σημειώσαμε- ποινή φυλάκισης 10 ημερών στον 39χρονο, ενώ τον τιμώρησε με αποστέρηση άδειας οδηγού για περίοδο δυο μηνών.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 20 Ιουνίου του 2019 κι ενώ ο καταδικασθέντας κινείτο με το όχημά του στη λεωφόρο Λεμεσού, κατευθυνόμενος προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Έγινε αντιληπτός μετά από έλεγχο ταχύτητας που έκαναν στον δρόμο μέλη της Τροχαίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE