ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ταχύτητα έστειλε 39χρονο στη φυλακή

Πολύ ακριβά πλήρωσε την ταχύτητα που ανέπτυξε με το αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για 39χρονος οδηγό, ο οποίος θα είναι για τις επόμενες 10 ημέρες στις Κεντρικές Φυλακές, επειδή σε δρόμο της Λάρνακας κινείτο με 123 χλμ/ώρα, αντί με 50 χλμ.ώρα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξετάζοντας την υπόθεση επέβαλε –όπως σημειώσαμε- ποινή φυλάκισης 10 ημερών στον 39χρονο, ενώ τον τιμώρησε με αποστέρηση άδειας οδηγού για περίοδο δυο μηνών.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 20 Ιουνίου του 2019 κι ενώ ο καταδικασθέντας κινείτο με το όχημά του στη λεωφόρο Λεμεσού, κατευθυνόμενος προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Έγινε αντιληπτός μετά από έλεγχο ταχύτητας που έκαναν στον δρόμο μέλη της Τροχαίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE