Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Ενα απο τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο λόγος για την «Μόνικα» και τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», οι οποίοι χρόνια μετά το τέλος της σειράς βρέθηκαν μαζί και χάρισαν στους θαυμαστές τους μία selfie που ενθουσίασε τους πάντες.

Η Κόρτνεϊ Κοξ βρέθηκε για φαγητό με τον Μάθιου Πέρι και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια selfie τους από την έξοδο που είχαν. Τα likes «έπεσαν» βροχή.

View this post on Instagram

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αγία Νάπα: Μαρτυρίες «δείχνουν» ομάδα αλλοδαπών για την επίθεση στον 47χρονο - Αναζητούν τους δράστες

Αγία Νάπα: Μαρτυρίες «δείχνουν» ομάδα αλλοδαπών για την επίθεση στον 47χρονο - Αναζητούν τους δράστες

Αναφορικά με τον τραυματισμό 47χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε δρόμο της Αγίας Νάπας, το ΤΑΕ Αμμοχώστου έχει εξασφαλίσει πρόσθετες μαρτυρίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE