Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Ενα απο τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο λόγος για την «Μόνικα» και τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», οι οποίοι χρόνια μετά το τέλος της σειράς βρέθηκαν μαζί και χάρισαν στους θαυμαστές τους μία selfie που ενθουσίασε τους πάντες.

Η Κόρτνεϊ Κοξ βρέθηκε για φαγητό με τον Μάθιου Πέρι και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια selfie τους από την έξοδο που είχαν. Τα likes «έπεσαν» βροχή.

View this post on Instagram

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE