ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες κλείνουν τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες κλείνουν τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς

Εκδήλωση διαμαρτυρίας διενεργείται το Σάββατο 9/11 από ομάδα πολιτών και τον Δήμο Αραδίπου στον κυκλοφοριακό κόμβο Ριζοελιάς με σκοπό την μετακίνηση εργοστασίου πυρίτιδας που βρίσκεται στην περιοχή.

Η εκδήλωση αναμένεται να αρχίσει η ώρα 11 το πρωί.

Αναμένεται το κλείσιμο του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς για περίοδο 15 περίπου λεπτών.

Στο σημείο θα βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για αστυνόμευση της όλης εκδήλωσης καθώς και για βοήθεια προς τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE