ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην υπάλληλό του ότι τον απείλησε με μαχαίρι - Οι ισχυρισμοί τους

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην υπάλληλό του ότι τον απείλησε με μαχαίρι - Οι ισχυρισμοί τους

Yπόθεση ένοπλης ληστείας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εργοδότης κατήγγειλε την Παρασκευή (8/11) ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ένα πρόσωπο, τον οποίο κατονόμασε ως πρώην υπάλληλο του, τον απείλησε με μαχαίρι.

Με βάση τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ο ίδιος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Ανακρινόμενος ο φερόμενος ως δράστης απορρίπτει την καταγγελία και υποστηρίζει ότι ο πρώην εργοδότης του προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE