ΚΥΠΡΟΣ: Στο Τμήμα 17χρονος - Φώναξαν και τον πατέρα του

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Τμήμα 17χρονος - Φώναξαν και τον πατέρα του

Μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν όχημα την Παρασκευή (8/11) σε αγροτική περιοχή του Στρουμπιού που όπως διαφάνηκε οδηγείτο από 17χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς ασφάλεια.

Ακολούθως ο 17χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού όπου εκεί κλήθηκε και ο πατέρας του που είναι και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Πατέρας και γιός κατηγορήθηκαν γραπτώς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE