ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές στην Επαρχία Πάφου έθεσαν σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ για την κατάσβεση τους επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:30 του Σαββάτου (9/11) μεταξύ των χωριών Γιόλου και Δρύμου.

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, εκ των οποίων τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου, ένας εκσκαφέας και δύο πτητικά μέσα .

Επίσης λίγο αργότερα, είπε ο κ. Κεττής, στις 11:50 πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αναδιού και Φοίτη ενώ για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο οχήματα του Τμήματος Δασών και δύο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι πυρκαγιές κατακαίουν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, άγνωστης έκτασης μέχρι στιγμής.

Τα αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σε κατοπινό στάδιο.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE