ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές στην Επαρχία Πάφου έθεσαν σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ για την κατάσβεση τους επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:30 του Σαββάτου (9/11) μεταξύ των χωριών Γιόλου και Δρύμου.

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, εκ των οποίων τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου, ένας εκσκαφέας και δύο πτητικά μέσα .

Επίσης λίγο αργότερα, είπε ο κ. Κεττής, στις 11:50 πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αναδιού και Φοίτη ενώ για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο οχήματα του Τμήματος Δασών και δύο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι πυρκαγιές κατακαίουν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, άγνωστης έκτασης μέχρι στιγμής.

Τα αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σε κατοπινό στάδιο.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE