ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

ΠΑΦΟΣ: Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές - Στην 'μάχη' και εναέρια μέσα κατάσβεσης

Δύο πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές στην Επαρχία Πάφου έθεσαν σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ για την κατάσβεση τους επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:30 του Σαββάτου (9/11) μεταξύ των χωριών Γιόλου και Δρύμου.

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, εκ των οποίων τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου, ένας εκσκαφέας και δύο πτητικά μέσα .

Επίσης λίγο αργότερα, είπε ο κ. Κεττής, στις 11:50 πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αναδιού και Φοίτη ενώ για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο οχήματα του Τμήματος Δασών και δύο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι πυρκαγιές κατακαίουν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, άγνωστης έκτασης μέχρι στιγμής.

Τα αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σε κατοπινό στάδιο.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE