Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέτισε φόρο τιμής στη Γερμανία, μία από τις "πολυτιμότερες συμμάχους" των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

"Ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε εδώ και καιρό, όμως τα τυραννικά καθεστώτα σε όλον τον κόσμο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις τακτικές καταδυνάστευσης του σοβιετικού τύπου ολοκληρωτισμού, που έριξαν ένα διαρκές σκοτάδι την Ιστορία" γράφει ο Λευκός Οίκος.

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τη Γερμανία, μία εκ των πολυτιμότερων συμμάχων μας, για να διασφαλίσουμε ότι η φωτιά της ελευθερίας καίει σαν αχτίδα ελπίδας και ευκαιριών για ολόκληρο τον κόσμο" συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE