Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Τραμπ: H Γερμανία είναι από τις πολυτιμότερες συμμάχους των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέτισε φόρο τιμής στη Γερμανία, μία από τις "πολυτιμότερες συμμάχους" των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της 30ης επετείου από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

"Ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε εδώ και καιρό, όμως τα τυραννικά καθεστώτα σε όλον τον κόσμο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις τακτικές καταδυνάστευσης του σοβιετικού τύπου ολοκληρωτισμού, που έριξαν ένα διαρκές σκοτάδι την Ιστορία" γράφει ο Λευκός Οίκος.

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τη Γερμανία, μία εκ των πολυτιμότερων συμμάχων μας, για να διασφαλίσουμε ότι η φωτιά της ελευθερίας καίει σαν αχτίδα ελπίδας και ευκαιριών για ολόκληρο τον κόσμο" συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE