Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση 131 μεταναστών, που έφθασαν στην Κύπρο, με πλοιάριο, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα, ηλικίας 49 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πλοιάριο που μετέφερε τους 131 μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί της 4 ης Νοεμβρίου, να πλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου και ρυμουλκήθηκε, από σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, στο λιμανάκι του Λατσιού.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 38, 43 και 53 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE