Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση 131 μεταναστών, που έφθασαν στην Κύπρο, με πλοιάριο, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα, ηλικίας 49 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πλοιάριο που μετέφερε τους 131 μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί της 4 ης Νοεμβρίου, να πλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου και ρυμουλκήθηκε, από σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, στο λιμανάκι του Λατσιού.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 38, 43 και 53 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE