Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Νέες συλλήψεις σχετικά με την άφιξη των 131 μεταναστών - Μαρτυρία έκαψε άλλους δύο εμπλεκόμενους

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση 131 μεταναστών, που έφθασαν στην Κύπρο, με πλοιάριο, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα, ηλικίας 49 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πλοιάριο που μετέφερε τους 131 μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί της 4 ης Νοεμβρίου, να πλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου και ρυμουλκήθηκε, από σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, στο λιμανάκι του Λατσιού.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 38, 43 και 53 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE