ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων – Το έκαψαν ολοσχερώς οι δράστες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων – Το έκαψαν ολοσχερώς οι δράστες

Υπόθεση εμπρησμού σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κόρνο, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, στις 01:45 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε πρακτορείο στοιχημάτων στον Κόρνο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς ωστόσο το πρακτορείο κάηκε ολοσχερώς.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας βρέθηκαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες φάνηκε πως η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανάφερε πως δεν υποψιάζεται το οποιοδήποτε πρόσωπο. Το υποστατικό δεν διέθετε ασφάλιση, ούτε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το ύψος της ζημίας ακόμη να υπολογιστεί.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας, διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE