ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Χαραλαμπίδου προς Αβέρωφ: Οι πολίτες πλέον ξέρουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός

Ε. Χαραλαμπίδου προς Αβέρωφ: Οι πολίτες πλέον ξέρουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός

Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, εξαπολύει επίθεση προς τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, για τις δηλώσεις του προς τους τραπεζίτες, για τα χρυσά διαβατήρια και τον διασυρμό της χώρας μας από το σκάνδαλο αυτό

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η κ. Χαραλαμπίδου:

 Αγαπητέ Αβέρωφ,

δεν ξέρω αν θα βάλεις σε "τάξη" τους τραπεζίτες γιατί τώρα είναι αργά να τους μαζέψει κανείς μετά τη στήριξη που τους δώσατε, ούτε ξέρω αν μπορείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου για το φιάσκο της διακυβέρνησης με επικοινωνιακά τεχνάσματα αλλά σίγουρα είσαι σε θέση ως ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος να κάνεις κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό. Και αυτό ΔΕΝ το έχεις κάνει.

Ο τόπος μας είναι πάνω από τα κόμματα , πάνω από οποιοδηποτε πολιτικό κόστος. Είσαι αρκετά ευφυής για να κάνεις τις διαπιστώσεις από μόνος σου. Και μπορεί να αρνούνται να λογοδοτήσουν στην αντιπολίτευση αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να αρνηθούν λογοδοσία στον ηγέτη του κυβερνώντος κόμματος που τους στηρίζει στην εξουσία.

Εχουν ξεφύγει τελείως και αυτό πλέον είναι κοινή διαπίστωση. Μια δημοσκόπηση θα στο επιβεβαιώσει αν δεν στηρίζεσαι στην εκθεση της παγκόσμιας τράπεζας που μας έχουν δώσει το χρυσό την πενταετία 2013- 2018 σε θέματα διαφθοράς.

Έχουμε δώσει διαβατήρια σε επικίνδυνα πρόσωπα , καταζητούμενους. Το γραφείο του προέδρου πολιτογραφεί και ψηφίζει το υπουργικό, ο πατέρας υπουργού πολιτογραφεί τους Καμποτιανους και ψηφίζει το υπουργικό, ο Αρχιεπίσκοπος στέλνει επιστολές κάνει συναλλαγές παίρνει χρήματα και βολεύει τις απαιτήσεις του το Υπουργικό. Ο Πρόεδρος παλι κανει επίσης συναλλαγές με τους "Κυπριους" αλλοδαπούς.

Ξέρουμε όλοι για τα γραφεία Βιτρίνα και ποιοι κρύβονται πίσω απο αυτά. Κάποτε σε μια στιγμή ειλικρινιας είχες πει πως η "τατσα " έμεινε στο προεδρικό. Σήμερα έχουμε ξεφύγει και από αυτό.

Η χώρα μας έχει διασυρθεί διεθνώς και το διαβάζουμε καθημερινά. Γινόμαστε πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Με τους διορισμούς συναλλαγές δημοσιογραφων και αλλων επιχειρήθηκε εσωτερική διαχείριση, που στο παρελθον απέφερε αφου η διαχειριση σκανδαλων της κυβερνησης ακουμπούσε την αποσιωπηση με παραπλανητικούς πηχαίους τιτλους.

Η πρωτη φορά που εκτεθηκαν ομως ΜΜΕ θυσιαζοντας την εγκυροτητα τους ηταν όταν εσκασε η πρωτη ειδηση απο το παρατηρητηριο κατα της διαφθορας OCCRP σε σχεση με δραστηριοτητες του γραφείου του Προεδρου. Ελαχιστα ΜΜΕ τολμησαν τότε. Μετα ηρθαν οι Καμποτζιανοι και ο Δημητριαδης απο τους Reuters. Αντιλαμβανεσαι πως ουδεις θα αντεχε στην κριτικη να το συγκαλυψει και αυτό. Ουτε θα μπορουσαν να το καλύψουν πισω απο τιτλους ¨Λιβελλογραφημα λεει ο Π. Προδρομου κυβερνητικός εκπροσωπος".

Βγήκες να στηρίξεις κάποια στιγμή μετά την είδηση για τους Καμποτζιανούς για να σκάσει σε λιγο ,και άλλη βόμβα μεγατόνων με τον Μαλαισιανό και τις χρηματικές συναλλαγες , (θλιβερο), του Αρχιεπισκόπου και της κυβέρνησης.Και ποιος ξέρει ακόμα τι θα αποκαλυφθεί.

Στην αντιπολίτευση δεν λογοδοτούν . Ο στρουθοκαμηλισμός πλέον εκθέτει αυτούς που επιλέγουν την συνήθη τακτική συγκάλυψης .

Εσύ όμως ανέκαθεν είχες τη δύναμη να σταματήσεις αυτον τον διασυρμό, που δεν αξίζει ο τόπος μας, την ετσιθελική και αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης. Και αν δεν το κανεις ως οφείλεις έστω και τώρα δεν θα είναι μόνο ο Αναστασιαδης που θα πρεπει να λογοδοτησει . Οι πολίτες πλέον ξέρουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και με ψίχουλα που τους πετάτε δεν θα καθησυχάσετε την οργή τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top