ΠΑΦΟΣ: 'Πάλευαν' τρεις ώρες με τις φλόγες πυροσβέστες και μέλη του Τμ. Δασών

ΠΑΦΟΣ: 'Πάλευαν' τρεις ώρες με τις φλόγες πυροσβέστες και μέλη του Τμ. Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 14:00 της Κυριακής (10/11) περίπου η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τρεις ώρες νωρίτερα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Μάρωνα – Αρχιμανδρίτρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η φωτιά κατάκαψε τέσσερα εκτάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, χαρουπόδεντρα και ελαιόδεντρα σε δύσβατη περιοχή.

Για την κατάσβεση της επέδραμαν δυνάμεις του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς επίσης και ελικόπτερα που μισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το έργο κατάσβεσης διήρκησε τρεις ώρες περίπου λόγω και του δύσβατου της περιοχής.

Στο μέρος έχουν παραμείνει δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE