ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Απεξάρτησης η 36χρονη Ελληνοκύπρια– «Απαντήσεις» από την νεκροτομή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Απεξάρτησης η 36χρονη Ελληνοκύπρια– «Απαντήσεις» από την νεκροτομή

Η άτυχη 36χρονη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, περίπου 10 φορές σε Κέντρα Απεξάρτησης, ωστόσο η τελευταία φορά ήταν μοιραία…

Το πρωί της Κυριακής (10/11) η 36χρονη Ελληνοκύπρια από την Λάρνακα, εντοπίστηκε αναίσθητη στο κρεβάτι της στην κλινική αποτοξίνωσης στην Λεμεσό, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.  

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο ώστε να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνιδίου θανάτου, αφού εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σημειώνεται ότι δεν έφερε οποιαδήποτε εξωτερική κάκωση.

Την Δευτέρα (11/11) διενεργείται η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό της άτυχης γυναίκας, από την οποία αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου.  

Σημειώνεται ότι την υπόθεση εξετάζει για την ώρα και το ΤΑΕ Λεμεσού, μέχρι να ξεκαθαρισθεί και τυπικά ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

To Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE