ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Ξέσπασε η Σβετλάνα και βάλλει κατά της Αστυνομίας: «Καμία απάντηση»

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Ξέσπασε η Σβετλάνα και βάλλει κατά της Αστυνομίας: «Καμία απάντηση»

Δεν έχει ενημερωθεί από την Αστυνομία για την εξέλιξη της υπόθεσης για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από Ελληνοκύπριες, ισχυρίζεται η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Ζαΐτσεβα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, που όπως είπε την ρωτούν συνεχώς για την εξέλιξη της υπόθεσης, ότι δεν έχει λάβει καμιά επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, σχετικά με αυτό, ενώ βάλλει και κατά της Δύναμης. 

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι οι Αρχές δεσμεύτηκαν να της απαντήσουν αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης στις 22 Οκτωβρίου, ωστόσο μέχρι σήμερα 10 Νοεμβρίου, δεν έχει λάβει καμία απάντηση. 

Σημείωσε επίσης ότι, της έχει υποδειχθεί από την Αστυνομία να μην δώσει οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη και να κλείσει το facebook της. Η ίδια όντως δεν έχει δώσει άλλη συνέντευξη, αλλά δεν έκλεισε τον λογαριασμό της στο Facebook. 

«Αλλά ούτε η σιωπή δεν είναι απάντηση», σημείωσε στην δημοσίευσή της. 

«Μέχρι η Αστυνομία να δώσει επίσημη απάντηση, αυτές οι γυναίκες είναι αθώες ή δεν είναι ένοχες;», διερωτήθηκε και τόνισε: «Έχει περάσει ένας μήνας και πέντε μέρες. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει τιμωρηθεί».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Αυτό το έγκλημα ανθίζει στην Κύπρο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top