ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργιά του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας  από την Δευτέρα (11/11) μέχρι και την Κυριακή (17/11), ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Σύγκλητος.

 Στην ολιγόλογη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Σύγκλητος  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.  

Η απόφαση έρχεται μετά την  επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί στο κτίριο  ,όπου  σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες,  πυροσβεστήρες, διαρρηκτά εργαλεία, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες .

Η Σύγκλητος αναφέρει πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE