ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργιά του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας  από την Δευτέρα (11/11) μέχρι και την Κυριακή (17/11), ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Σύγκλητος.

 Στην ολιγόλογη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Σύγκλητος  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.  

Η απόφαση έρχεται μετά την  επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί στο κτίριο  ,όπου  σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες,  πυροσβεστήρες, διαρρηκτά εργαλεία, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες .

Η Σύγκλητος αναφέρει πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE