ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργιά του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας  από την Δευτέρα (11/11) μέχρι και την Κυριακή (17/11), ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Σύγκλητος.

 Στην ολιγόλογη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Σύγκλητος  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.  

Η απόφαση έρχεται μετά την  επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί στο κτίριο  ,όπου  σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες,  πυροσβεστήρες, διαρρηκτά εργαλεία, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες .

Η Σύγκλητος αναφέρει πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE