ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργιά του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας  από την Δευτέρα (11/11) μέχρι και την Κυριακή (17/11), ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Σύγκλητος.

 Στην ολιγόλογη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Σύγκλητος  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.  

Η απόφαση έρχεται μετά την  επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί στο κτίριο  ,όπου  σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες,  πυροσβεστήρες, διαρρηκτά εργαλεία, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες .

Η Σύγκλητος αναφέρει πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.