ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα τέσσερα δελτία που κέρδισαν τις χιλιάδες ευρώ το βράδυ της Κυριακής (10/11) ανήκουν σε έναν τυχερό.

Στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής (10/11) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο βρέθηκαν τέσσερα δελτία που κέρδιζαν στην δεύτερη κατηγορία.

Και τα τέσσερα δελτία ανήκουν σε έναν τυχερό, που τα έπαιξε στο πρακτορείο Σιδερής Ευάγγελος στην Λεωφόρο Καραμανλή 31 & Σουμουλίδη 2 Ανάβυσσου Αττικής.

Ο τυχερός που πέτυχε το 5αρι βάζει στον λογαριασμό του ολόκληρο το ποσό των 131.530,57 ευρώ.

Αν πετύχαινε και το τζόκερ θα γινόταν πλουσιότερος κατά 850.678,24 ευρώ.

Λόγω του τζακ - ποτ που σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία, στην επόμενη κλήρωση θα μοιράσει το ποσό των €1.300.000 τουλάχιστον. 

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 15, 20, 24, 27, 39 και τζόκερ το 3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE