ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα τέσσερα δελτία που κέρδισαν τις χιλιάδες ευρώ το βράδυ της Κυριακής (10/11) ανήκουν σε έναν τυχερό.

Στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής (10/11) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο βρέθηκαν τέσσερα δελτία που κέρδιζαν στην δεύτερη κατηγορία.

Και τα τέσσερα δελτία ανήκουν σε έναν τυχερό, που τα έπαιξε στο πρακτορείο Σιδερής Ευάγγελος στην Λεωφόρο Καραμανλή 31 & Σουμουλίδη 2 Ανάβυσσου Αττικής.

Ο τυχερός που πέτυχε το 5αρι βάζει στον λογαριασμό του ολόκληρο το ποσό των 131.530,57 ευρώ.

Αν πετύχαινε και το τζόκερ θα γινόταν πλουσιότερος κατά 850.678,24 ευρώ.

Λόγω του τζακ - ποτ που σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία, στην επόμενη κλήρωση θα μοιράσει το ποσό των €1.300.000 τουλάχιστον. 

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 15, 20, 24, 27, 39 και τζόκερ το 3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Γκουτέρες, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στα αποτελέσματα των επαφών του και στα επόμενα βήματα της προσπάθειας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE