ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μεγάλη έμπνευση - Έπαιξε τέσσερις φορές το ίδιο δελτίο και κέρδισε χιλιάδες– ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα τέσσερα δελτία που κέρδισαν τις χιλιάδες ευρώ το βράδυ της Κυριακής (10/11) ανήκουν σε έναν τυχερό.

Στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής (10/11) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο βρέθηκαν τέσσερα δελτία που κέρδιζαν στην δεύτερη κατηγορία.

Και τα τέσσερα δελτία ανήκουν σε έναν τυχερό, που τα έπαιξε στο πρακτορείο Σιδερής Ευάγγελος στην Λεωφόρο Καραμανλή 31 & Σουμουλίδη 2 Ανάβυσσου Αττικής.

Ο τυχερός που πέτυχε το 5αρι βάζει στον λογαριασμό του ολόκληρο το ποσό των 131.530,57 ευρώ.

Αν πετύχαινε και το τζόκερ θα γινόταν πλουσιότερος κατά 850.678,24 ευρώ.

Λόγω του τζακ - ποτ που σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία, στην επόμενη κλήρωση θα μοιράσει το ποσό των €1.300.000 τουλάχιστον. 

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 15, 20, 24, 27, 39 και τζόκερ το 3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE