Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14: Ομόνοια Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας συνεχίζουν χωρίς απώλειες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14: Ομόνοια Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας συνεχίζουν χωρίς απώλειες (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ομόνοια Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας πέτυχαν την έβδομη σερί νίκη τους και οδηγούν σταθερά την κούρσα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14.

Μετά από επτά αγώνες βρίσκονται στους 21 βαθμούς και ακολουθεί με 18 βαθμούς η Ομόνοια Λευκωσίας (κλιμάκιο Λευκωσίας).

Στην επόμενη αγωνιστική (17 Νοεμβρίου) θα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Αναγέννησης Δερύνειας με την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ η Ομόνοια Λευκωσίας (κλιμάκιο Λάρνακας) θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Ξυλοτύμπου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Manchester FA – ΑΣΙΛ Λύσης 3-2
Liverpool FC – Εθνικός Άχνας 4-0
Πάφος FC – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 2-1
Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λάρνακας) – Ομόνοια (κλ. Λευκωσίας) 1-4
ΑΕΛ – Αναγέννηση Δερύνειας 0-4
Ακαδημία Μούσιτς – ΑΠΟΕΛ 2-1
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Ακρίτας Χλώρακας 1 (κλ. Πάφου) 6-1
ΑΕΚ – Ομόνοια Λευκωσίας (κλ. Λάρνακας) 1-5
Ακρίτας Χλώρακας 2 (κλ. Πάφου) – Ακαδημία Juventus 4-2
Ομόνοια Αραδίππου – Galaxy Academy 5-3
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE