LIKE ONLINE

Πτώση γάτας από 8ο όροφο με τον κόσμο να βλέπει με κομμένη την ανάσα -Κύπριος πυροσβέστης ανέβασε VIDEO

Πτώση γάτας από 8ο όροφο με τον κόσμο να βλέπει με κομμένη την ανάσα -Κύπριος πυροσβέστης ανέβασε VIDEO

Ένα ξεχωριστό βίντεο που χρονολογείται και προκαλεί αίσθηση θέλησε να μοιραστεί ένας Κύπριος πυροσβέστης με τα μέλη της ομάδας Cyprus Fire Fighters στο facebook.  

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Το οπτικό υλικό καταγράφει τις στιγμές πριν την ελεύθερη πτώση γάτας από τον 8όροφο πολυκατοικίας κι ενώ το αιλουροειδές είναι γαντζωμένο στον τοίχο του κτηρίου.

Κόσμος που ήταν γύρω έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο.

Η συγκεκριμένη γάτα είναι πολύ τυχερή και αυτό είναι σίγουρο. Έπεσε από το ύψος 8 ορόφων και  επέζησε! Η γατούλα ήταν γαντζωμένη στον τοίχο και για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε  πως οι γάτες είναι εφτάψυχες.

O Κύπριος πυροσβέστης ανέβασε το VIDEO απαντώντας σ΄ αυτούς που θεωρούν ότι οι γάτες παγιδεύονται ή δεν είναι σε θέση να τα βγάλουν πέρα όταν βρίσκονται σε μεγάλο ύψος.

Δείτε το VIDEO:

Οι γάτες έχουν μια εκπληκτική ικανότητα να δίνουν όλη την προσοχή τους σε ό,τι τους ενδιαφέρει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή.   

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, η πτώση από μικρό ύψος μπορεί να είναι περισσότερο επικίνδυνη, αφού η γάτα και οποιοδήποτε ζώο, έχει λιγότερο χρόνο να αντιδράσει.  

Έρευνες έδειξαν ότι αν μία γάτα  πέσει από τον 7ο όροφο έχει 30% λιγότερες πιθανότητες να επιζήσει απ' ότι μία γάτα που πέφτει από το 20ο όροφο. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top