Ε. Χαραλαμπίδου: ‘Κύριε Εισαγγελέα διορίστε ανακριτές γιατί παμε για «κουκούλωμα»’

Ε. Χαραλαμπίδου: ‘Κύριε Εισαγγελέα διορίστε ανακριτές γιατί παμε για «κουκούλωμα»’

 Τοποθετήθηκε ξανά για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αυτή τη φορά καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να επέμβει, γιατί όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα.

H κ. Χαραλαμπίδου σχολίασε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, όσο αφορά την ερευνητική επιτροπή που διορίστηκε για την υπόθεση πολιτογράφησης του 38χρονου Μαλαισιανού επιχειρηματία, Low.

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE