Ε. Χαραλαμπίδου: ‘Κύριε Εισαγγελέα διορίστε ανακριτές γιατί παμε για «κουκούλωμα»’

Ε. Χαραλαμπίδου: ‘Κύριε Εισαγγελέα διορίστε ανακριτές γιατί παμε για «κουκούλωμα»’

 Τοποθετήθηκε ξανά για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αυτή τη φορά καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να επέμβει, γιατί όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα.

H κ. Χαραλαμπίδου σχολίασε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, όσο αφορά την ερευνητική επιτροπή που διορίστηκε για την υπόθεση πολιτογράφησης του 38χρονου Μαλαισιανού επιχειρηματία, Low.

Δείτε την ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE