Βλάβη σε σκυβαλοφόρο προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας

Βλάβη σε σκυβαλοφόρο προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας

 (12/11 -7:35) Μηχανική βλάβη σε σκυβαλοφόρο όχημα, προκάλεσε αυξημένη τροχαία κίνηση στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μηχανικής βλάβης σε σκυβαλοφόρο όχημα, έχει κλείσει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Κοκκινοτριμιθιάς-Λευκωσίας, μετά τον κυκλικό κόμβο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Λόγω αυξημένης κίνησης οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν και τον παλαιό δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.