Βλάβη σε σκυβαλοφόρο προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας

Βλάβη σε σκυβαλοφόρο προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας

 (12/11 -7:35) Μηχανική βλάβη σε σκυβαλοφόρο όχημα, προκάλεσε αυξημένη τροχαία κίνηση στον δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μηχανικής βλάβης σε σκυβαλοφόρο όχημα, έχει κλείσει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Κοκκινοτριμιθιάς-Λευκωσίας, μετά τον κυκλικό κόμβο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Λόγω αυξημένης κίνησης οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν και τον παλαιό δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE