ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συντονισμένη έρευνα της Αστυνομίας - Πιάστηκαν πέντε πρόσωπα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συντονισμένη έρευνα της Αστυνομίας - Πιάστηκαν πέντε πρόσωπα

Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε την Δευτέρα (11/11) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης έρευνας που έγινε το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ και της ΜΜΑΔ σε περιοχή της Λευκωσίας, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα τα οποία είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Στην κατοχή 22χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων, στην κατοχή δεύτερου 22χρονου εντοπίστηκαν 28 γραμμάρια κάνναβης και 995 ευρώ, ενώ στην κατοχή δύο 20χρονων και ενός 25χρονου, εντοπίστηκαν συνολικά 1,5 γραμμάριο κάνναβης, 7 δισκία πιθανόν έκσταση και 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης.

Οι δύο 20χρονοι και ο 25χρονος απολύθηκαν της κράτησης τους ενώ οι δύο 22χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE