ΛΕΜΕΣΟΣ: Λείπει ξανά από τον χώρο διαμονής της 14χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λείπει ξανά από τον χώρο διαμονής της 14χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τις 5.00 το απόγευμα, της Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2019, ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στην Λεμεσό, η ΜΕΧΜΕΤ ΦΑΤΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, 14 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1,50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE