ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ σε Λύκειο στη Λευκωσία εν ώρα απεργίας : Αμεση ανταπόκριση ασθενοφόρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ σε Λύκειο στη Λευκωσία εν ώρα απεργίας : Αμεση ανταπόκριση ασθενοφόρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Και ενώ η απεργία ήταν σε εξέλιξη την Τρίτη (12/11) απο τους μαθητές της Α΄τάξης Λυκείου, ενα περιστατικό ήρθε να αναστατώσει καθηγητές και μαθητές.

Για άγνωστους ακόμα λόγους μαθήτρια σε Λύκειο της επαρχίας Λευκωσίας, λιποθύμησε στην τάξη. Πρωτος, ο Διευθυντής με το που ενημερώθηκε έτρεξε στην αίθουσα με την μαθήτρια λιπόθυμη στο πάτωμα.

Κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα. Λιγα λεπτά αργότερα, και αφού η μητέρα της μαθήτριας είχε ειδοποιήθει, κατέφθασε στο σχολείο, αναστατωμένη, προσπαθώντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη στην κόρη της.

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν και το ασθενοφόρο αναχώρησε, αφού πρώτα εξέτασε την μαθήτρια.

Όπως διαπιστώσαμε, το περιστατικό έτυχε άμεσου και σωστού χειρισμού από τους εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου.

Έλενα Τσιακούπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE