ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τα ξημερώματα της Τρίτης 12/11, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Ανδρέας Νικολάου, 50 ετών.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με τατουάζ στο δεξί του χέρι και στο λαιμό, ενώ κατά την αναχώρησή του, φορούσε παντελόνι χρώματος γκρι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού [Τηλ. 25805057], ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE