ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τα ξημερώματα της Τρίτης 12/11, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Ανδρέας Νικολάου, 50 ετών.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με τατουάζ στο δεξί του χέρι και στο λαιμό, ενώ κατά την αναχώρησή του, φορούσε παντελόνι χρώματος γκρι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού [Τηλ. 25805057], ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE