ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακόμα ένα πρόσωπο λείπει από τον χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τα ξημερώματα της Τρίτης 12/11, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Ανδρέας Νικολάου, 50 ετών.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με τατουάζ στο δεξί του χέρι και στο λαιμό, ενώ κατά την αναχώρησή του, φορούσε παντελόνι χρώματος γκρι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού [Τηλ. 25805057], ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE