ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

Αξιωματικός της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο Λάρνακας, ‘ελέγχεται’ από τους «Αδιάφθρους».

Λίγο πριν το μεσημέρι (12/11), μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας εισήλθαν στα γραφεία της ΥΑΜ Λάρνακας και εκτελούν ένταλμα έρευνας σε βάρος αξιωματικού. Έρευνες έγιναν και στην οικία του.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε και ένταλμα σύλληψης δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα επίσημα.

Τα στελέχη των «αδιάφθορων» δέσμευσαν τον υπολογιστή του αξιωματικού αλλά και έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο του για περεταίρω εξετάσεις.

Όπως πληροφορούμαστε «ελέγχεται» για ζητήματα που αφορούν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE