ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

Αξιωματικός της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο Λάρνακας, ‘ελέγχεται’ από τους «Αδιάφθρους».

Λίγο πριν το μεσημέρι (12/11), μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας εισήλθαν στα γραφεία της ΥΑΜ Λάρνακας και εκτελούν ένταλμα έρευνας σε βάρος αξιωματικού. Έρευνες έγιναν και στην οικία του.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε και ένταλμα σύλληψης δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα επίσημα.

Τα στελέχη των «αδιάφθορων» δέσμευσαν τον υπολογιστή του αξιωματικού αλλά και έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο του για περεταίρω εξετάσεις.

Όπως πληροφορούμαστε «ελέγχεται» για ζητήματα που αφορούν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE