ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

Αξιωματικός της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο Λάρνακας, ‘ελέγχεται’ από τους «Αδιάφθρους».

Λίγο πριν το μεσημέρι (12/11), μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας εισήλθαν στα γραφεία της ΥΑΜ Λάρνακας και εκτελούν ένταλμα έρευνας σε βάρος αξιωματικού. Έρευνες έγιναν και στην οικία του.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε και ένταλμα σύλληψης δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα επίσημα.

Τα στελέχη των «αδιάφθορων» δέσμευσαν τον υπολογιστή του αξιωματικού αλλά και έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο του για περεταίρω εξετάσεις.

Όπως πληροφορούμαστε «ελέγχεται» για ζητήματα που αφορούν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενόψει των επικείμενων επαφών στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.