ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

ΛΑΡΝΑΚΑ: ‘Ντου’ των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών –Ελέγχεται αξιωματικός

Αξιωματικός της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και συγκεκριμένα στο κλιμάκιο Λάρνακας, ‘ελέγχεται’ από τους «Αδιάφθρους».

Λίγο πριν το μεσημέρι (12/11), μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας εισήλθαν στα γραφεία της ΥΑΜ Λάρνακας και εκτελούν ένταλμα έρευνας σε βάρος αξιωματικού. Έρευνες έγιναν και στην οικία του.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε και ένταλμα σύλληψης δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα επίσημα.

Τα στελέχη των «αδιάφθορων» δέσμευσαν τον υπολογιστή του αξιωματικού αλλά και έγγραφα που βρίσκονταν στο γραφείο του για περεταίρω εξετάσεις.

Όπως πληροφορούμαστε «ελέγχεται» για ζητήματα που αφορούν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE