Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

 Έναν σκελετό θαμμένο στο χωράφι του βρήκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα, όταν το πρωί της Τρίτης 12/11 πήγε στην περιοχή για να κάνει αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και η ιατροδικαστής Κέρκυρας, ενώ φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE