Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

 Έναν σκελετό θαμμένο στο χωράφι του βρήκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα, όταν το πρωί της Τρίτης 12/11 πήγε στην περιοχή για να κάνει αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και η ιατροδικαστής Κέρκυρας, ενώ φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE