Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι

 Έναν σκελετό θαμμένο στο χωράφι του βρήκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα, όταν το πρωί της Τρίτης 12/11 πήγε στην περιοχή για να κάνει αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και η ιατροδικαστής Κέρκυρας, ενώ φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE