Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Λάρνακας αποτελούμενη από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σάββα και τον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευάγγελου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα συγκεκριμένων βελτιωτικών εργασιών στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ για να ενταχθεί το στάδιο στην κατηγορία ΟΥΕΦΑ 4.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE