Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Λάρνακας αποτελούμενη από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σάββα και τον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευάγγελου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα συγκεκριμένων βελτιωτικών εργασιών στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ για να ενταχθεί το στάδιο στην κατηγορία ΟΥΕΦΑ 4.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE