Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα είπε ο Μιχαηλίδης με… ΑΕΚ για αναβάθμιση «Αρένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Λάρνακας αποτελούμενη από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σάββα και τον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευάγγελου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα συγκεκριμένων βελτιωτικών εργασιών στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ για να ενταχθεί το στάδιο στην κατηγορία ΟΥΕΦΑ 4.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE