ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδάκη στα όσα φέρεται να του καταλογίζει η ηγεσία της ΕΔΕΚ – «Δεν έχω λάβει…»

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδάκη στα όσα φέρεται να του καταλογίζει η ηγεσία της ΕΔΕΚ – «Δεν έχω λάβει…»

«Δεν έχω λάβει κάποιο κατηγορητήριο». Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ Δημήτρη Παπαδάκη, όταν του ζητήσαμε σχόλιο για τις πληροφορίες περί ενδεχομένου παραπομπής του στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος.

Ο κ. Παπαδάκης, μιλώντας στο ThemaOnline, πρόσθεσε ότι «σε μια τέτοια διαδικασία, όταν δηλαδή κάποιος κατηγορείται για κάτι συγκεκριμένο, θα πρέπει να είναι παρών προκειμένου να ακουστούν και οι δικές του θέσεις».

Πέραν των πιο πάνω ο Κύπριος ευρωβουλευτής δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sigmalive που υπογράφει ο συνάδελφος Τάσος Χριστοδούλου, κατά την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος το βράδυ της Δευτέρας (11/11) και κατόπιν σχετικής επιστολής του πρόεδρου Μαρίνου Σιζόπουλου, λήφθηκε απόφαση για διορισμό ερευνώντα λειτουργού. Ρόλο που φέρεται να αναλαμβάνει ο Κωστής Ευσταθίου.

Σε περίπτωση που ο τελευταίος κρίνει πως τα όσα καταλογίζονται στον κ. Παπαδάκη ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε ο τελευταίος θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Οι πληροφορίες του συναδέλφου αναφέρουν πως μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδάκης ελέγχεται σε σχέση με την κομματική του υποχρέωση να καταβάλλει μέρος του μισθού του στην ΕΔΕΚ. Η ηγεσία του κόμματος φέρεται να υποστηρίζει ότι αθέτησε κάποιες άλλες δεσμεύσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top