Η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδάκη στα όσα φέρεται να του καταλογίζει η ηγεσία της ΕΔΕΚ – «Δεν έχω λάβει…»

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδάκη στα όσα φέρεται να του καταλογίζει η ηγεσία της ΕΔΕΚ – «Δεν έχω λάβει…»

«Δεν έχω λάβει κάποιο κατηγορητήριο». Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ Δημήτρη Παπαδάκη, όταν του ζητήσαμε σχόλιο για τις πληροφορίες περί ενδεχομένου παραπομπής του στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος.

Ο κ. Παπαδάκης, μιλώντας στο ThemaOnline, πρόσθεσε ότι «σε μια τέτοια διαδικασία, όταν δηλαδή κάποιος κατηγορείται για κάτι συγκεκριμένο, θα πρέπει να είναι παρών προκειμένου να ακουστούν και οι δικές του θέσεις».

Πέραν των πιο πάνω ο Κύπριος ευρωβουλευτής δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sigmalive που υπογράφει ο συνάδελφος Τάσος Χριστοδούλου, κατά την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος το βράδυ της Δευτέρας (11/11) και κατόπιν σχετικής επιστολής του πρόεδρου Μαρίνου Σιζόπουλου, λήφθηκε απόφαση για διορισμό ερευνώντα λειτουργού. Ρόλο που φέρεται να αναλαμβάνει ο Κωστής Ευσταθίου.

Σε περίπτωση που ο τελευταίος κρίνει πως τα όσα καταλογίζονται στον κ. Παπαδάκη ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε ο τελευταίος θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Οι πληροφορίες του συναδέλφου αναφέρουν πως μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδάκης ελέγχεται σε σχέση με την κομματική του υποχρέωση να καταβάλλει μέρος του μισθού του στην ΕΔΕΚ. Η ηγεσία του κόμματος φέρεται να υποστηρίζει ότι αθέτησε κάποιες άλλες δεσμεύσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.