ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης Κύπριας που εντοπίστηκε νεκρή

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης Κύπριας που εντοπίστηκε νεκρή

Νεκρή ανασύρθηκε την Τρίτη 12/11 από την θάλασσα, η Ανδρούλα Λοίζου 68 ετών από την Κάτω Πάφο.


Η Λοίζου κολυμπούσε μπροστά από ξενοδοχείο στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, η 68χρονη  φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε. Ναυαγοσώστες της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν επανήλθε. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE