ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H κούραση, η διακοπή και η… άλλη ομάδα!

H κούραση, η διακοπή και η… άλλη ομάδα!

Ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα, έδειξε σημάδια βελτίωσης, και μπορούσε να φύγει με το διπλό από το Τσίρειο αν οι ποδοσφαιριστές του, είχαν καθαρό μυαλό και… φρέσκα πόδια.

Ο Γιώργος Μερκής το δήλωσε ξεκάθαρα ότι η κούραση παίζει σημαντικό ρόλο, και όπως είπε ο ίδιος δεν είναι δικαιολογία, καθώς πρόσθεσε ότι είναι «καταδικασμένοι» να πρωταγωνιστούν και να παίζουν σε διπλό ταμπλό στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Το ότι δεν είχε καθαρό μυαλό ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία στάδια του αγώνα, οφείλεται στην κούραση. Είχαν δώσει ένα αγώνα «τελικό» μερικές μέρες πριν τον Απόλλωνα, που τα έδωσαν όλα μέχρι το 90′.

Όντως, δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι ένας καταλυτικός παράγοντας που μπαίνει στην εξίσωση. Στα θετικά του ντέρμπι, η παρουσία των γαλαζοκιτρίνων για 70 λεπτά. Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, και φαίνεται πως γίνεται μια καλή δουλειά στον «Αρχάγγελο». Δείχνουν πως έχουν πλάνο. Εννοείται, πως η ομάδα του Τόμας Ντολ δεν έπιασε ούτε τη… μισή απόδοση από αυτή που μπορεί, με το ρόστερ που έχει και υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο, αρχίζει σιγά-σιγά να… παίρνει μπρος η μηχανή.

Η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που ο ΑΠΟΕΛ τη χρειαζόταν. Μερικοί ποδοσφαιριστές του, με την Εθνική Κύπρου, ίσως δεν πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, (Ιωάννου, Μερκής, Εφραίμ), όπως και άλλοι. Οι Τάμαρι και Χάνι πάνε με την Εθνική Ιορδανίας (ο δεύτερος με τη μικρή ομάδα), ο Πάβλοβιτς με τη Σερβία, οι Μπέλετς και Μπέζιακ με τη Σλοβενία, αλλά και ο Χρίστος Σιέλης με την Εθνική μας Νέων. Παρόλα αυτά, οι υπόλοιποι που… έμειναν πίσω θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και να… φρεσκαριστούν. Επίσης, ο Γερμανός προπονητής, θα δουλέψει με την ομάδα του περισσότερο, σε μια περίοδο που δείχνει πως αρχίζει να αποδίδει καλύτερα. Όταν γίνει το σύνολο συμπαγές, τότε θα δούμε κυριολεκτικά, μια… άλλη ομάδα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top