ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για υπάλληλο ξενοδοχείου - Άγνωστος μπήκε και τον γρονθοκόπησε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στιγμές τρόμου για υπάλληλο ξενοδοχείου - Άγνωστος μπήκε και τον γρονθοκόπησε

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/11) , άγνωστος άνδρας ο οποίος είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα του φούτερ, εισήλθε σε υποστατικό στη Λεμεσό που στεγάζεται ξενοδοχείο και αφού προσέγγισε 44χρονο υπάλληλο, του ζήτησε χρήματα, ενώ τον κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, από το ταμείο, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE