ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για Λευκορωσία αναχωρεί ο βουλευτής Κ. Χατζηγιάννης με αποστολή ΟΑΣΕ για βουλευτικές εκλογές

Για Λευκορωσία αναχωρεί ο βουλευτής Κ. Χατζηγιάννης με αποστολή ΟΑΣΕ για βουλευτικές εκλογές

Για τη Λευκορωσία αναχωρεί την Πέμπτη (14/11), ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), για να συμμετάσχει σε αποστολή της Συνέλευσης για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών στη χώρα, στις 17 Νοεμβρίου 2019. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην αποστολή της Κ.Σ. ΟΑΣΕ θα συμμετέχουν περί τους εξήντα βουλευτές από συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις της Λευκορωσίας.
 
Στο πλαίσιο της αποστολής, θα πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών αρχών της χώρας. Οι συμμετέχοντες βουλευτές θα έχουν εξάλλου ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών,  τού Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR).
 
Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, χωριστές συναντήσεις με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Την ημέρα των εκλογών, ο κ. Χατζηγιάννη θα  πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα στο Μινσκ για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top