ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχει ο Πρόεδρος του Αβέρωφ Νεοφύτου. Από πλευράς ΑΚΕΛ ο ΓΓ του Άντρος Κυπριανού και από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος του Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στη συνεδρία του Εθνικού λαμβάνουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος.

Συμμετέχουν ακόμα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν.

Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από κυβερνητικής πλευράς στη συνεδρία το παρών τους δίνουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο Υφυπουργός παρά το Προέδρω Βασίλης Πάλμας. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top