Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχει ο Πρόεδρος του Αβέρωφ Νεοφύτου. Από πλευράς ΑΚΕΛ ο ΓΓ του Άντρος Κυπριανού και από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος του Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στη συνεδρία του Εθνικού λαμβάνουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος.

Συμμετέχουν ακόμα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν.

Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από κυβερνητικής πλευράς στη συνεδρία το παρών τους δίνουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο Υφυπουργός παρά το Προέδρω Βασίλης Πάλμας. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE