Η νέα πυρκαγιά στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα από το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα πυρκαγιά στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα από το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στιγμιότυπα που αποδίδουν την πλήρη εικόνα για τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα, δημοσιοποίησε το Τμήμα Δασών.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο facebook ότι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης καθώς επίσης το πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως πρόκειται για δεύτερη δασική πυρκαγιά στην περιοχή του Ακάμα.

Η πρώτη που είχε ξεσπάσει στις 07:20 το πρωί στην τοποθεσία «Πέλλης» της κοινότητας Ίνειας, στην περιοχή του Ακάμα, που έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο και κατέκαψε 2 εκτάρια με άγρια βλάστηση . Για την κατάσβεση της επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE