Έκτη νίκη για Ομόνοια με τριάρα

Έκτη νίκη για Ομόνοια με τριάρα

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την έκτη φετινή επιτυχία της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, την ΠΑΕΕΚ με 3-0 εντός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν οι Ανδρέου Α., Νεοφύτου Α. και Σταύρου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Καρανικόλα, Παντελή, Νεοφύτου Χ., Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Μιχαηλίδη, Τσιαπίνη, Ανδρέου Α., Πέτρου, Σταύρου και Σπύρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Βασιλείου, Νεοφύτου Α., Σωτηρίου και Σκορδής.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 19 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (17/11) απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE