Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στις 09:30 στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σημειώνεται πως για το έργο κατάσβεσης τέθηκε σε εφαρμογή το Σχέδιο Ίκαρος που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων, αφού συνδράμουν το 1 αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, καθώς και το συντονιστικό ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE