ΠΑΦΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Συνελήφθη 58χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Συνελήφθη 58χρονος

Στην σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για μια εκ των επτά πυρκαγιών που ξέσπασαν σε περιοχές στην επαρχία Πάφου, την Τετάρτη (13/11).

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος δεν συνελήφθη για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στον Ακάμα, αλλά για αυτή που ξέσπασε στην περιοχή Κρήττου Μαρότου.

Εναντίον του 58χρονου, κατοίκου της περιοχές, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE