ΠΑΦΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Συνελήφθη 58χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Συνελήφθη 58χρονος

Στην σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για μια εκ των επτά πυρκαγιών που ξέσπασαν σε περιοχές στην επαρχία Πάφου, την Τετάρτη (13/11).

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος δεν συνελήφθη για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στον Ακάμα, αλλά για αυτή που ξέσπασε στην περιοχή Κρήττου Μαρότου.

Εναντίον του 58χρονου, κατοίκου της περιοχές, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.