Α.Κυπριανού: Κάλεσε τον Αβέρωφ να μιλήσουν δημόσια – «Ας κρίνει ο κόσμος…»

Α.Κυπριανού: Κάλεσε τον Αβέρωφ να μιλήσουν δημόσια – «Ας κρίνει ο κόσμος…»

Να συζητήσουν δημόσια είτε σε ραδιόφωνο, είτε σε τηλεοπτικό σταθμό, κάλεσε τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να αναλώνονται σε μονολόγους.

Να θέσουν τα επιχειρήματά τους και ας κρίνει ο κόσμος από εκεί και πέρα, υποστήριξε ο Άντρος Κυπριανού το πρωί της Πέμπτης (14/11) μιλώντας στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ στο ίδιο μέσο την προηγούμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θέλησε να απαντήσει στον κ. Νεοφύτου, ο οποίος ανάφερε ότι το ΑΚΕΛ από το πρωί κάθε ημέρας με δηλώσεις του κρίνει και στέκεται «απέναντι» από την Κυβέρνηση είτε στο Κυπριακό είτε σε άλλα θέματα, ενώ ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε σε ενότητα.

Ο κ. Κυπριανού άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να συνομιλήσει με τον οποιοδήποτε, αλλά άλλοι είναι αυτοί που αποφεύγουν.

«Όποτε η Κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή όποτε πιέζεται από τα λάθη της, θυμάται την ενότητα» σχολίασε ο κ. Κυπριανού, ο οποίος αναφέρθηκε σε εγκληματικά λάθη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE