Το στόρι του «Μπίδη» για Νεκτάριο και τα μηνύματα των Μοϊσόφ και Ντε Βινσέντι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το στόρι του «Μπίδη» για Νεκτάριο και τα μηνύματα των Μοϊσόφ και Ντε Βινσέντι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λίγο μετά που ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόφαση του να «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο άλλοτε συμπαίκτης του στον ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ανέβασε στόρι στο δημοφιλές μέσο κοινονικής δικτύωσης με το εξής μήνυμα:

«Συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχες Νεκτάριε μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, Τα καλύτερα έπονται!».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Επίσης, στην ανάρτηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, εκτός από τον απλό κόσμο, έκανε σχόλιο μέχρι στιγμής ο Ντάνιελ Μοϊσόφ της ΑΕΚ, ο οποίος του ευχήθηκε τα καλύτερα, αλλά και ο Ντε Βινσέντι ο οποίος τον ευχαρίστησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αλεξάνδρου! Ποιο θα είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE