ΤΖΟΚΕΡ: Παίρνουν από 37.472 ευρώ - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Παίρνουν από 37.472 ευρώ - ΠΙΝΑΚΑΣ

Δύο τυχεροί, είδαν τον λογαριασμό τους να φουσκώνει κατά 37.472 ευρώ, από την κλήρωση του τζόκερ της Πέμπτης 14/11.

Στην πρώτη κατηγορία είχαμε Τζάκ-ποτ, ενώ στην δεύτερη, δύο τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό των 74.944.50 ευρώ και αναλογεί στον κάθε ένα από 37.472 ευρώ.

Στην 3η κατηγορία 27 τυχεροί θα πάρουν από 2.500 ευρώ.

Δείτε τους νικητές σε κάθε κατηγορία και τα διανεμόμενα κέρδη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE