Συνάντηση-κλειδί στην Αθήνα - Χριστοδουλίδης και Μητσοτάκης χαράσσουν κοινή γραμμή για το Κυπριακό
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για τα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από το πρωί της Παρασκευής (15/11) ενημέρωσαν μέσω αναρτήσεών τους οι χρήστες του διαδικτύου, μέσω της ομάδας «Καιρόφιλοι Κύπρου».
Σε θάλασσα της Λεμεσού, σημειώθηκε υδροστρόβιλος ενώ σε διάφορες περιοχές σημειώνεται βροχόπτωση, όπως και σε περιοχές της Πάφου.
Σύμφωνα μάλιστα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στην εν λόγω ομάδα, στο Ακρωτήρι σημειώνεται και χαλαζόπτωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τμ. Μετεωρολογίας: «Αγριεύει» ο καιρός – Καταιγίδες και χαλάζι – Εκδόθηκε Κίτρινη Προειδοποίηση
Θυμίζουμε ότι το Τμ. Μετεωρολογίας είχε εκδώσει Κίτρινη Προειδοποίηση τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται για την Παρασκευή (15/11) η οποία ισχύει από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 18:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




