Πήρε την ΑΠΟΦΑΣΗ ο Γιαννακόπουλος και ΤΕΛΟΣ ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Πήρε την ΑΠΟΦΑΣΗ ο Γιαννακόπουλος και ΤΕΛΟΣ ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

 

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Ως διοίκηση, ουδέποτε  έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE