Απίστευτο: Πήγε να βγάλει selfie και έχασε τη ζωή του

Απίστευτο: Πήγε να βγάλει selfie και έχασε τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε 33χρόνος Γάλλος τουρίστας στη Ταϊλάνδη το απόγευμα της Πέμπτης (14/11), καθώς όταν τραβούσε μια selfie έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες «σέλφι».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE