Απίστευτο: Πήγε να βγάλει selfie και έχασε τη ζωή του

Απίστευτο: Πήγε να βγάλει selfie και έχασε τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε 33χρόνος Γάλλος τουρίστας στη Ταϊλάνδη το απόγευμα της Πέμπτης (14/11), καθώς όταν τραβούσε μια selfie έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες «σέλφι».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.