Γαλλία: Σφοδρές χιονοπτώσεις βύθισαν στο σκοτάδι πάνω από 200.000 νοικοκυριά

Γαλλία: Σφοδρές χιονοπτώσεις βύθισαν στο σκοτάδι πάνω από 200.000 νοικοκυριά

ερισσότερα από 200.000 νοικοκυριά στη Γαλλία παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι, σήμερα, έπειτα από τις σφοδρές χιονοπτώσεις που πλήττουν το Ρον Αλπ, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο ενός οδηγού, που καταπλακώθηκε από ένα δέντρο, ενώ έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία σε μεγάλες οδικές αρτηρίες και στα δρομολόγια των τρένων.

Η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά, όμως 245.000 νοικοκοιριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα  στις 17.00 τοπική ώρα, ήτοι 85.000 λιγότερα σε σύγκριση με το πρωί, ιδίως στο Ντρομ, το Αρντές, το  Ιζέρ, τη Ρον, το Λουάρ και το Αλπ ντε Οτ Προβάνς, σύμφωνα με την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Enedis.

 

ηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE